Logo Lingewaard
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor herontwikkeling woonhuis Groenestraat 3 Bemmel, Lingewaard

Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken, gelet op artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), bekend dat het volgende ontwerpbesluit voor omgevingsvergunning ter inzage ligt:

Groenestraat 3, Bemmel

De omgevingsvergunning, waarbij met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3 van de Wabo van het bestemmingsplan “Kom Bemmel” wordt afgeweken, wordt verleend voor de herontwikkeling van een woonhuis op het perceel Groenestraat 3 Bemmel, kadastraal bekend gemeente Bemmel, sectie E, nummer 2124, te Bemmel.

De ontwerp omgevingsvergunning en bijbehorende stukken, waaronder de ruimtelijke onderbouwing, wordt voor een ieder met ingang van donderdag 13 september 2012 gedurende zes weken op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • Digitaal in te zien op de website van de gemeente Lingewaard (www.lingewaard.nl onder wonen en leven→projecten ruimtelijke ordening →bekendmakingen→Projectafwijkingsbesluit (“Groenestraat 3 Bemmel”);

  • Digitaal raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

  • Het ontwerpbesluit en de ruimtelijke onderbouwing ligt ter inzage bij het Klanten Contact Centrum te Bemmel. Buiten de openingstijden kunnen de stukken worden ingezien na een afspraak met de Gemeentewinkel, telefoon (026) 326 01 11.

Gedurende de ter inzage termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen tegen het ontwerpbesluit bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaard, Postbus 15, 6680 AA, Bemmel. Een schriftelijke zienswijze moet minimaal voorzien zijn van: naam en adres van indiener, dagtekening, gronden van de zienswijze en ondertekening. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht na telefonische afspraak met behandelend ambtenaar de heer J. Huijgen via telefoonnummer (026) 3260 328. Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Bemmel, 12 september 2012

Naar boven